Enkle asiatiske pannekaker med tre ingredienser
Disse pannekakene bruker vi til mye digg kjøtt og grønt flere ganger i året. Enkle å lage og digg til alt fra pekingand til enchiladas.
Til 12 pannekaker.
-
200 g hvetemel
1 ts salt
1,6 dl kokende vann -
Bland mel og salt i en bolle. Hell kokende vann i bollen og rør rundt med spisepinner til deigen er kald nok til å ta på.
Kna deigen i rundt 8 min til den er glatt og fin. La deigen hvile 1 time i romtemp.
Rull deigen til en lang pølse og del i 12 like deler. Press alle delene flate til små pucker. Olje toppene.
Legg puckene mot hverandre, de oljete sidene mot hverandre.
Kjevle puckene til 6 tynne pannekaker.
Stek på medium til høy varme i olje. 30 sekunder på hver side. Del pannekaken i to. Fortsett til du har 12 pannekaker. Legg i vått håndkle til servering.