Enkle asiatiske pannekaker med tre ingredienser

Disse pannekakene bruker vi til mye digg kjøtt og grønt flere ganger i året. Enkle å lage og digg til alt fra pekingand til enchiladas.

Til 12 pannekaker.

  • 200 g hvetemel
    1 ts salt
    1,6 dl kokende vann

    1. Bland mel og salt i en bolle. Hell kokende vann i bollen og rør rundt med spisepinner til deigen er kald nok til å ta på.

    2. Kna deigen i rundt 8 min til den er glatt og fin. La deigen hvile 1 time i romtemp.

    3. Rull deigen til en lang pølse og del i 12 like deler. Press alle delene flate til små pucker. Olje toppene.

    4. Legg puckene mot hverandre, de oljete sidene mot hverandre.

    5. Kjevle puckene til 6 tynne pannekaker.

    6. Stek på medium til høy varme i olje. 30 sekunder på hver side. Del pannekaken i to. Fortsett til du har 12 pannekaker. Legg i vått håndkle til servering.

Forrige
Forrige

Kalde subanudler med to digge sauser

Neste
Neste

Libanesisk lam med fetakrem, myntesalat og tahinidressing