Hissig pasta med gochujang-saus

En digg middag med litt sting og mye smak. Spis pastaen som den er, med gullsmør-entrecôte eller med anna protein.

Til to personer.

  • 500 g pasta
    6 ss smør
    4 ss gochujang
    2 ss honning
    2 ss riseddik
    3 fedd hvitløk, finhakket

    1. Kok pasta i lettsaltet vann til al dente. Spar ca. 1 dl pastavann til sausen.

    2. Tilsett 4 ss smør og hvitløk i en dyp panne. Stek i et par minutter før du tilsetter gochujang, honning og riseddik. Rør om og kok til sausen har blitt litt redusert og sticky.

    3. Vend pastaen inn i sausen, rør om før du tilsetter 2 ss smør og pastavann. Når smøret har smeltet inn i sausen er pastaen klar.

Se video av oppskriften her

Forrige
Forrige

Biff tataki med ponzusaus av yuzu

Neste
Neste

Entrecôte med gullsmør (gochujang-smør)