Laksesashimi med misosaus

En god forrett eller lettere middag med snadder som laks, kapers, syltet rødløk og en smaksris misosaus.

Forrett til to personer.

  • Misodressing
    4 ss extra virgin olivenolje
    4 ss sesamolje
    1 ss soyasaus
    2 ts hvit miso
    2 ss sitronsaft
    2 ts lønnesirup

    Laks
    300 g lakseloin
    2 ss kapers
    ½ stk agurk
    Syltet rødløk
    1 stilk vårløk
    Ristet sesamfrø

    1. Bland alle ingrediensene i sausen godt sammen

    2. Skjær laksen i tynne skiver

    3. Skjær agurk og vårløk i tynne strimler

    4. Start med å dandere laksen på tallerkenen - så agurk, syltet rødløk og vårløk. Topp med kapers og og hell over dressingen. Avslutt med litt ristet sesamfrø

Forrige
Forrige

Burrata med pistasjmiks

Neste
Neste

Thai biffsalat med spicy dressing