Misopasta med entrecote

Når det eneste vi vil er å slappe av en lørdagskveld, og vil ha mat som går raskere å lage enn å spise, lager vi denne pastaen her.

Nok til to personer.

  • 500 g pasta
    6 ss smør
    3 ss hvit miso
    3 fedd hvitløk
    125 g god parmesan
    Entrecote etter eget ønske

    1. Kok pasta i lettsaltet vann til al dente. Spar ca 3 dl pastavann til sausen.

    2. Tilsett smør og hvitløk i en dyp panne. Stek i et par minutter før du tilsetter miso og pastavann. Rør om til alt har blandet seg.

    3. Vend pastaen inn i misoblandingen, rør om før du tilsetter revet parmesan. Når osten har smeltet inn i sausen er retten klar.

    4. Stek entrecote til medium rare.

    Og så er det lørdag.

Forrige
Forrige

Honey walnut shrimp

Neste
Neste

Butter chicken