Misopasta med scampi

Pasta med misosaus er en av våre favoritter. Her med scampi.

Til to personer.

  • 500 g pasta
    6 ss smør
    3 ss hvit miso paste
    3 fedd hvitløk
    125 g god parmesan
    12 stk scampi
    Finhakket vårløk som topping (kan sløyfes)

    1. Kok pasta i lettsaltet vann til al dente. Spar ca 3 dl pastavann til sausen.

    2. Tilsett smør og hvitløk i en dyp panne. Stek i et par minutter før du har i scampien. Stek på begge sider til gjennomstekt (cirka 3 minutter på hver side). Legg deretter scampien bort.

    3. Tilsett miso-paste og pastavann i gryta med smør, etter at du har tatt ut scampien. Rør om til alt har blandet seg.

    4. Vend pastaen inn i misoblandingen, rør om før du tilsetter revet parmesan. Når osten har smeltet inn i sausen, har du i scampiene. Vend inn og retten er klar.

    5. Anrett pastaen på tallerken og topp med vårløk om du vil.

Forrige
Forrige

Panang curry med hjemmelaget curry-paste

Neste
Neste

Shrimp tacos