Åpen lasagne med burrata, karamellisert fennikel og salsiccia

Søtt, salt og skikkelig digg - og ferdig på under halvtimen.

Nok til cirka to personer.

  • Karamellisert fennikel
    1 stor fennikel
    70 g smør
    30 g sukker
    1 ss honning

    Åpen lasagne
    4 ferske lasagneplater
    2 pakker burrata
    250 g salsicciapølse
    2 ss godt smør
    Parmesan til topping

  • Karamellisert fennikel:

    1. Fjern skuddene på enden av fenniklene. Ta gjerne vare på dem til topping. Kutt fenniklene i to og fjern kjernen. Skjær fenniklene i skiver på langs.

    2. Smelt 70 g smør i en stekepanne på medium-høy varme. Ha i sukker. Når sukkeret er oppløst har du i honning. Legg i fenniklene og stek dem til de blir karamellisert og får en fin, gylden farge. Husk å vende underveis. Mens fenniklene karamelliseres, lager du resten.

    Åpen lasagne:

    1. Kok pastaplatene som anvist på pakken. Gni platene i olivenolje frem til servering, så de holder seg gode.

    2. Skvis ut innholdet av salsicciapølsene og stek på panne til gjennomstekt.

    3. Brun 2 ss smør på middels varme. Visp slik at smøret brunes jevnt. Smøret er ferdig når det er gyldent og brunt.

    4. Bygg lasagnen som du vil. Vi bygde slik: lasagneplate - salsiccia - fennikel - burrata - og repeter. Mellom hvert lag med lasagneplater, har vi brunet smør.

Forrige
Forrige

Butter chicken

Neste
Neste

Wonton med thai curry